Nyhedsbrev nr. 3

Samsø, den 2.3.2012

 

Kære interesserede i den nye Samsø-Århus rute.

Som lovet i Nyhedsbrev nr. 2, så er indstikket, der blev omdelt med Samsø Posten på Samsø i går og som rammer fastlandet med posten i dag, herved vedhæftet nederst i dette nyhedsbrev.

Endnu engang håber jeg meget, at I vil videresende denne mail til jeres netværk, så vi får spredt budskabet mest muligt.

Antallet af abonnenter til vores nyhedsbrev fortsætter med at stige i en lindt takt, og vi har nu fordoblet antallet af modtagere, så endnu engang, tak for jeres indsats.

Salget af aktierne i den nye rute mellem Samsø og Århus startede i går eftermiddags på vores hjemmeside www.samsoruten.dk  og indtil videre overstiger salget vores forventninger.

Der er en særdeles bred opbakning til projektet fra privat personer, der tegner enkelte aktier og derved giver deres støtte til projektet, over til firmaerne, der bidrager med både store og mindre beløb, og indtil nu har også en forening vist deres støtte, ved at købe en aktiepost.

Netop den breder opbakning fra privat personer over firmaerne og til foreningerne, er vi i arbejdsgruppen meget begejstret over.  Vi ser det som en bekræftelse på, at det ikke bare er arbejdsgruppen, der synes dette projekt, er helt afgørende for hvordan, vi også i femtiden bevarer Samsø som den levende ø, vi alle holder så meget af.

Indtil i morges var der således tegnet godt 15 % af den anpart, vi som arbejdsgruppe har sat som minimum mål.

Salget har endnu ikke kørt en hel dag, så vi kan kun udtrykke en stor tak til alle de, der allerede nu har vist deres støttet til projektet ved køb af aktier. Kan vi holde samme takt, vil vi have tegnet aktier svarende til 2 anparter, når vi når vores deadline i midten af marts.

Om dette lykkedes, vil de nærmeste dage vise, men som tidligere nævnt, så er arbejdsgruppen af den opfattelse, at vil vi have indflydelse i den nye færgerute, må vi involvere os økonomisk, for derigennem at få de nødvendige bestyrelsespladser i det nye rederi.

Vi håber meget på også jeres støtte i disse bestræbelser, og står altid til rådighed for yderligere informationer, skulle nogen ønske det.

På vegne af Arbejdsgruppen.

 

Hans Christian Hesseldal